Mob: +47 9845 2075 | Epost: info@maler4u.no

GRATIS BEFARING 24/7: ASKØY, BERGEN, SOTRA
Konsulterer
UTEN FRIDAGER

Utvendig Malermester tjenester i Bergen

Utvendig Malermester tjenester i Bergen
Visninger: 205

Hvordan klargjøre husets vegger for maling?


Sotra,Askoy,Fjell og Bergen.Hytte,hvilken farge vil du?

Maling av fasaden, ytterveggene til huset Kvaliteten og holdbarheten til å male utsiden av huset i veldig stor grad avhenger av riktig klargjøring av veggoverflaten.
Underlaget malingen skal påføres må være fast, fast og grunnet.Forberedelse til maling av gamle vegger i huset


Forbedring av basestatus er som regel alltid nødvendig før du maler de gamle veggene i huset.
Før maling må den gamle veggen rengjøres for støv, mugg, mose og lett flassende lag med gamle belegg. Den beste måten å gjøre dette på er å skylle veggen med en høytrykksspyler, for eksempel en bilvask. Eller du kan tørke av hele overflaten av veggen med en stiv børste, men dette alternativet er mer tidkrevende. Det er bedre å bruke begge metodene; etter vask børstes bare områder med intenst smuss.
Steder for akkumulering av mugg, mose, etter fjerning, må behandles med et flytende biobeskyttelsesmiddel. Ellers kan deler av disse biologiske stoffene forbli i tykkelsen på veggbelegget, som raskt vil vokse gjennom den nye malingen.
Deretter repareres de pussede overflatene, sprekker og steder med peelingpuss lukkes. Gammel maling på fasaden skal ikke flasse av og støv. Områder med peelingmaling blir renset, grunnet og dekket med et ekstra lag med ny maling.
Hvis den gamle malingen blir skadet over et stort område, er det bedre å fjerne den fra hele veggen. Det er praktisk å bruke sandblåsere for å fjerne gammel maling.

Hvordan bestemme styrken på overflaten til den malte veggen?


For å gjøre dette limes et stort nok stykke gjennomsiktig papirbånd på veggen, og etter et minutt blir de revet av veggen med en skarp bevegelse. Hvis biter av basen sammen med tapen ikke har kommet av veggen, kan en slik vegg grunnes og males. Ellers bør overflaten på veggen rengjøres ved å fjerne den gamle malingen.

Forberedelse til å male fasaden til et nytt hus


Pussede fasader på nye hus er ganske holdbare. Klargjøring av fasaden for å male et nytt hus utenfor reduseres til følgende trinn:

1 Det er viktig å tørke den nypussede fasaden i minst 30-60 dager.
2 Veggen skal være helt tørr.

Påfør en grunning på veggen i huset. Ikke-pussede fasater av silikatstein kan belegges med en spesiell fargeløs beskyttende blanding, eller du kan bare male med fasademaling. Uansett er veggens overflate grunnet.
Fasader laget av motstående keramiske murstein males vanligvis ikke.
Det er bedre å male nye vegger laget av vanlige keramiske murstein de første to årene, før utblomstring vises på dem.

Grunning av veggene i huset utenfor


Primeren tillater:

å styrke den støvete basen;
øke vedheft (vedheft) av malingen til basen;
redusere vannabsorpsjonen av belegget;
redusere forbruket av fasademaling.

Fasademaling sprer seg lettere over den grunnede overflaten, og forbruket reduseres merkbart.

Det er best å bruke en grunning som er anbefalt av produsenten av den utvendige malingen som er valgt for utsiden av huset.

Kvaliteten på å male fasaden på huset kan forbedres hvis grunning farges i en tone nær fargen på fasademaling.

Fasademaling fortynnet med vann i forholdet 1: 1

Primeren påføres veggflaten på samme måte som malingen. Før maling må primeren få tørke helt i minst en dag.

Hvor lenge tørker malingen?


De fleste fasademalinger er helt tørre og danner en slitesterk overflate innen 24 timer etter at de er påført veggen. Det andre laget med maling kan vanligvis påføres tidligere uten å vente på at det første laget tørker helt. Informasjon om lengden på perioden etter det andre malingen kan påføres, finnes på malingspakken.

Hvordan påføre maling?


Fasader er ofte malt med rull, børste eller sprøytepistol.
Valg av verktøy bestemmes av malingens konsistens (viskositet), teksturen på den malte overflaten og kvalifikasjonene til arbeiderne.

Åsane,Askoy,Sotra og Bergen,hvilken verktoy male de veggene

Maling av utsiden av huset med pensel og rulle.


Vegger med glatt overflate males med pensel eller korthåret rulle. Det er mer praktisk og raskere å male med en rulle enn med en pensel, dessuten forbrukes mindre maling.
Når du maler vegger med en strukturert overflate eller direkte over en murstein, bruk en bred børste med lange børster.
Sprøytepistolen kan brukes til å male vegger av hvilken som helst tekstur, både glatte og pregede. Sprøytepistolmaling hjemme krever høyere kvalifikasjoner og mer erfaring med denne sprøytepistolen. Det er nødvendig å velge riktig viskositet på malingen, velg dysene til apparatets sprøytepistol. Det krever også en praktisk ferdighet med å jevnt påføre maling på veggoverflaten. Det er bedre å overlate maling av huset med en sprøytepistol til spesialister.
Ved bruk av spesielle teksturerte malinger med høy viskositet med fyllstoff, brukes en spatel også til å påføre maling på fasaden, i tillegg til verktøyene ovenfor.

Maling av huset fra utsiden


1 Maling av huset fra utsiden kan gjøres på egenhånd, i henhold til følgende anbefalinger:
2 Arbeidet med å male fasaden må planlegges ved å lese værmeldingen. På regnfulle, blåsende dager eller ved temperaturer under + 5 ° C er det bedre å ikke male fasaden.
3 Overflatene som skal males må først grunnes. For å påføre grunning på veggen, bruk de samme metodene som for påføring av maling (se ovenfor).
4 Før du starter arbeidet, er alle ikke-malte deler av fasaden (vinduer, dører, skråninger, kjeller, blindområde osv.) Beskyttet med plastfolie.
5 Malerarbeid utføres i tørt vær i fravær av sterk vind. Utetemperaturen må være innenfor driftsområdet som er angitt på fasadelakkpakken. Sjekk værmeldingen før du starter arbeidet.
6 Installer stillas eller stillas for å male fasaden i høyden. Å male fasaden fra en trapp er ikke praktisk og farlig.
7 Et lag maling påføres den ene veggen i huset uten å gjøre lange pauser i arbeidet. Hvis du maler en del av veggen neste dag, forblir flekker på veggen - steder med en annen nyanse av maling.
8 Det andre laget maling påføres etter en pause,ikke tidligere enn angitt av produsenten på malingspakken.

Male en fasade i Bergen Eidsvåg

For å unngå å vaske valsen eller børsten før hver pause i arbeidet, pakk verktøyet i en plastpose - malingen tørker ikke ut. Maling av husveggene utenfra med fasademaling
Malingen fordeles ved å flytte valsen eller børsten i forskjellige retninger vekselvis - vertikalt, horisontalt og diagonalt.

Hvordan lagrer du maling?


Malingspakken skal beskyttes mot direkte sollys og frost. Malingen skal oppbevares ved temperaturer fra +5 til + 25 ° C i en tett lukket emballasje. Malingen som lagres under disse forholdene er fortsatt brukbar selv etter utløpsdatoen som er trykt på emballasjen.
Hvis malingen er lagdelt under lagring, må du blande den grundig med en mikser - et vedlegg på en elektrisk boremaskin, og malingen blir brukbar igjen.

Hvilken farge man skal male fasaden på huset?


Når man velger fargen på fasadens vegger, følges følgende grunnleggende regler:

1. Fargen på fasadens vegger må avvike fra takets farge.
2. Fargen på maleriet skal være i harmoni med naturlige og andre ikke-malbare materialer som fasaden er ferdig med: murstein, naturstein, fliser, paneler osv.
3. Ulike arkitektoniske elementer på fasaden er preget av farger: inngangsdøren, vinduene, skodder, gesimser, kledning osv.
4. I fravær av kontrast i fargevalget, ser fasaden som regel kjedelig og ikke attraktiv ut.
5. Det anbefales å bruke tre malingsfarger for å male fasaden: hovedfarge, dekor og aksent.

Sotra,Fjell,Askoy fasadfarge

malingsfarge på fasaden til huset utenfor

På bildet kombineres hovedfargen på veggmaleriet med fargen på naturstein på fasaden.

Mindre elementer av fasaden er fremhevet med lys beige maling. En varm lys tone mot bakgrunnen av et tykt mørkt fargevalg av veggen mykner og gjør fargespekteret behagelig for øyet, og dekorerer fasaden med hell.
Fargeaksenten på frontfasaden er som regel laget ved inngangen til huset, inngangsdøren.

Åsane,Eidsvag hvilken farge på fasaden

Farge på maleri av fasaden til huset utenfor På dette bildet er veggen i første etasje i huset laget av umalt leirestein. Fargeskjemaet til fasaden i øverste etasje ble valgt for å redusere volumet visuelt og gjøre det lavere nivået mer markant.

Vedlikehold og reparasjon av gips- og fasademaling


Regelmessig inspeksjon og eliminering av eventuelle feil vil sikre fasadens holdbarhet. sjekk gipsens og malingslagets tilstand Her er noen grunnleggende tips for å vedlikeholde og reparere dem.
De vanligste er skader forårsaket av deformasjoner av gipset eller malingsbunnen. lag, så vel som mekanisk, og skader forbundet med utvasking av gips av regnvann under lekkasjer. Først etter at årsakene til skaden er eliminert, kan reparasjonen av de skadede områdene begynne.
Vellagede dekorative tynnsjiktplaster påført termisk isolasjon krever vanligvis ingen form for reparasjon på mange år. Rengjøring - vasking av fasaden med en høytrykksspyler

Sotra Askoy Bergen. Vaske fasaden i hjemme ditt.

Regelmessig inspeksjon av fasaden og rengjøring av smuss er det viktigste vedlikeholdsmiddelet. Vedlikehold og reparasjon av gips- og fasademaling

Sotra Bergen Askoy prablemet på fasade

Selv små lekkasjer, hvis de ikke blir eliminert over lang tid, over tid, kan føre til betydelig skade ikke bare på lakken, men også på gipslagene. Hvis du reagerer raskt, er det nok å bare gjenopprette fargen. Det er nødvendig å eliminere årsaken til lekkasjer, la veggen tørke og utføre reparasjoner.

Grønne alger på fasaden - hvordan forhindre og fjerneBergen Sotra Askoy,Grønne alger på fasaden

Vedlikehold og reparasjon av gips og fasademaling Grønne alger på veggen indikerer alltid høy luftfuktighet, noe som fremmer veksten av alger.
Hus som ligger i nærheten av skog og parker, i områder med høy luftfuktighet (nær vannmasser), er spesielt utsatt for biologisk forurensning. Hovedsakelig er bare de nordlige og vestlige veggene utsatt for den grønne invasjonen. Dette skyldes at vind fra vest blåser oftere, og regn faller på veggene fra disse retningene, og solen er sjeldnere på disse stedene.
Alger og soppsporer trives på våte overflater, og på de sørlige veggene tørker solen ut fasaden. Det er nok å desinfisere vegger med lav grad av forurensning med et preparat for å bekjempe mikroorganismer, og skyll deretter med vann under trykk. Hvis spor etter alger gjenstår etter desinfisering, vil det være nødvendig å gjenopprette fargen - mal fasaden med maling med biocider.
Det bør huskes at de fleste biocider er aktive i tre til fem år. Etter denne tiden, i områder som er spesielt utsatt for mikrobiell forurensning, må fasadene beskyttes på nytt ved å spraye produktet. Jeg vet ikke om noen midler for å gi langvarig, permanent beskyttelse mot alger.
Alger bør forhindres regelmessig, fordi langvarig eksponering ikke bare ødelegger fargen, men kan svekke og skade gipset.

Sotra Askoy Bergen fasaden i hjemme ditt.

Reparere sprekker i tynnlags fasadepuss Små sprekker i pusselaget kan fylles med kitt. Den påføres praktisk fra en patron, hvis spiss må klippes av for å skape en fin massestrøm. Reparasjon av tynnlagspuss på isolasjon

Askoy Sotra Bergen,fasadjobb

Etter støt er hullene fylt med en masse påført med en slikkepott fullstendigLikte du?

Ta kontakt med!

MALER4U-vi kan hjelpe deg!


Materiale tager:

malermester billig

Våre tjenester
Nyheter
05.12.2020
Høy kvalitet lokaler rengjring etter byggarbeid i Bergen, Sandviken
Mer informasjon
05.12.2020
Høy kvalitet laminat gulvlegging billig - bestill på nett nå!
Mer informasjon
08.10.2020
Taket spiller en viktig rolle i å forme inntrykket av et roms interiør.
Mer informasjon