Mob: +47 9845 2075 | Epost: info@maler4u.no

GRATIS BEFARING 24/7: ASKØY, BERGEN, SOTRA
Konsulterer
UTEN FRIDAGER

Tapetsering mester

Kategori: Tjenester Visninger: 186

Høy kvalitet tapetmester - tilbud i Bergen

Liming av vegger med tapetBergen Eidsvåg tapetsering vegg

Vegg tapetsering i Bergen, Sandviken.

Plukk og mal - hva kan være enklere. Børster, en rulle, en sprøytepistol og litt dyktighet er alt du trenger for å male veggene i ønsket farge. Men det er ikke så enkelt. La oss la designproblemene med fargevalg være til side og se på dette materialet fra et praktisk perspektiv.

For innerveggene i hus og leiligheter brukes vannbasert, lim, emalje og oljemaling ofte. De har alle sine fordeler og ulemper. For din bekvemmelighet har vi redusert alt vi vet til dette:
Bergen Eidsvåg Åsane tapet på vegg

Tapetsering vegg i Bergen, Asane

 • For perfekt flate vegger i stuen, soverommet eller barnehagen, bruk papir tapet - de er billige, miljøvennlige og perfekt pustende. Det er bedre å ikke lime papir på ujevne vegger - alle fordypninger, bulker og sprekker vil være synlige.
 • Vinyl og ikke-vevde materialer er mer holdbare, mer holdbare. Men de lar ikke luft passere i det hele tatt, noe som betyr at du ikke skal lime dem i soverom og barnesoverom. Men de er tettere og kan skjule ujevnheten i veggene.
 • Stofftapet er tett, strukturert, tungt. For å holde dem alene, må du ha en viss ferdighet. De passer perfekt inn i en klassisk stue, et studie eller et bibliotek. Det er uønsket å bruke dem i soverom og barnesoverom: de samler støv og kan fremkalle allergier.
 • Flytende tapet er mer en cellulosepuss. Den kan til og med påføres en grov overflate: et tilstrekkelig tykt lag med belegg vil skjule alle uregelmessigheter. Men de har en stor ulempe - de er for redde for fuktighet. Derfor er det bedre å lime dem i tørre rom.
 • Veggmalerier brukes i interiør for en rekke designformål. Avhengig av materialet kan de brukes i stue, bad og kjøkken. En stor artikkel om tapet i interiøret er allerede i bloggen vår - les og la deg inspirere


 • se mer

  Likte du?

  Ta kontakt med!

  MALER4U-vi kan hjelpe deg!  Hvorfor velger oss


  Du kaster ikke bort tid
  Alt du trenger for å begynne å installere gipsplater er på lageret vårt.

  Lav pris
  Du sparer penger,
  får en lav pris

  Kvalitetsmaterialer
  Varer fra pålitelige produsenter med et stabilt langsiktig rykte

  Erfarne fagfolk
  En behagelig atmosfære på salgskontoret vil gjøre besøket ditt nyttig og hyggelig

  Et vidt utvalg
  Mer enn 50 designalternativer i over 100 farger

  Det er praktisk å jobbe med oss
  Målinger, beregning av behov, enhver form for betaling, garantier, levering


  Malermester tjenester i Bergen og område

  MALER4U.NO

  Veggdekorasjon : maling , tapet eller noen annet ? Professional malermester for ditt hjem . MALER4U hjelpe deg , høy kvalitet jobbe i hjemme ditt .
  Få en konsultasjon

  MALER 4U malermester utfører alle typer malingsarbeid: fra gips til maling av vegger og tak. Du kan bestille tjenestene til en maler fra oss til rimelige priser. Videre er vi klare til å ta på oss volum - fra 1 kvadratmeter! Våre spesialister har lang erfaring innen etterbehandling, overholder alle teknologier og er klare til å garantere kvaliteten på tjenestene som tilbys. Derfor kan du overlate malearbeidet til vårt maler!


  Materiale tager:

  tapetmester

  Nyheter
  05.12.2020
  Høy kvalitet lokaler rengjring etter byggarbeid i Bergen, Sandviken
  Mer informasjon
  05.12.2020
  Høy kvalitet laminat gulvlegging billig - bestill på nett nå!
  Mer informasjon
  08.10.2020
  Taket spiller en viktig rolle i å forme inntrykket av et roms interiør.
  Mer informasjon