Mob: +47 9845 2075 | Epost: info@maler4u.no

GRATIS BEFARING 24/7: ASKØY, BERGEN, SOTRA
Konsulterer
UTEN FRIDAGER

Lokaler & bolig rengjøring i Bergen billig

Lokaler & bolig rengjøring i Bergen billig
Visninger: 158

MALER4U.NOBuilding raid - hvorfor er det farlig?

I prinsippet skal det ikke være tvil om at byggestøv er en reell helsetrussel. Når den kommer inn i lungene, legger den seg på bronkial slimhinnen, noe som kan føre til alvorlige problemer hvis ikke tiltak blir truffet i tide.
Ved kontakt med slimhinnen i øynene blir støv årsaken til utvikling av konjunktivitt som er vanskelig å behandle, og de kjemiske forbindelsene som utgjør sammensetningen vil forårsake alvorlig rus ved inntak.
I beste fall vil det være utslett og rødhet, i verste fall - rhinitt, astma, etc.
For å forhindre utvikling av alvorlige helseproblemer, komme inn i rommet etter renovering, må du tenke på beskyttelsestiltak og riktig rengjøringsalgoritme. Obligatorisk i løpet av å bli kvitt byggestøv er:

respirator;
beskyttelsesbriller;
lett arbeidstøy.

I tillegg vil det være behov for spesialverktøy og verktøy for effektivt å fjerne spor etter reparasjonsarbeid.

Bergen Eidsvåg Rengjøring

Støvbeskyttelse

Støvfritt - metoder for avhending

Det er flere arbeidsmetoder som lar deg kvitte seg med byggestøv uten involvering av spesialister og "tungt artilleri" i form av profesjonelt rengjøringsutstyr. Disse inkluderer:

vegetabilsk olje løsning;
saltløsning;
kaliumpermanganat;
parafin.

Hvis det er vegetabilsk olje, blir den fortynnet i vann (flere skjeer per liter), hvoretter overflatene blir behandlet med støv. Etter slik rengjøring blir eddikløsningen gjenbrukt og til slutt, rent vann.
Vanlig salt er også egnet for rengjøring av lokalene etter renovering. Hundre gram salt tilsettes i en bøtte med vann og overflatene vaskes. Du kan også erstatte salt med vanlig kaliumpermanganat (det tilberedes en lyserød løsning) eller parafin med en hastighet på hundre gram stoff per bøtte med vann.

Anti-støvkjemi

Bergen Eidsvåg rengjøring og materiale

Blant profesjonelle kjemikalier kan vi nevne universelle overflatebehandlingsprodukter, for eksempel Amway eller Domestos. Akkurat som løsninger tilberedt i henhold til folkeoppskrifter, blir profesjonelle preparater fortynnet med vann i henhold til instruksjonene.

Etter bruk av alle typer overflateløsninger etter reparasjon, bruk rent vann.

Avslutningsvis gjenstår det å merke seg at det ikke vil være mulig å ekskludere utseendet til byggestøv i rommet etter reparasjon, men det er mulig å redusere mengden og forhindre at den sprer seg mye hvis du bruker en luftfukter. Unntak - tilfeller der bruk av enheten strider mot kravene til utført arbeid

Likte du?

Ta kontakt med!

MALER4U-vi kan hjelpe deg!Våre tjenester
Nyheter
05.12.2020
Høy kvalitet lokaler rengjring etter byggarbeid i Bergen, Sandviken
Mer informasjon
05.12.2020
Høy kvalitet laminat gulvlegging billig - bestill på nett nå!
Mer informasjon
08.10.2020
Taket spiller en viktig rolle i å forme inntrykket av et roms interiør.
Mer informasjon