Mob: +47 9845 2075 | Epost: info@maler4u.no

GRATIS BEFARING 24/7: ASKØY, BERGEN, SOTRA
Konsulterer
UTEN FRIDAGER

Gipsplater montering

Kategori: Tjenester Visninger: 168

Gipsplater mester - tak, vegger gipsplater montering

Tørrvegg lar deg lage strukturer med fleksible former. I dag vil vi fortelle deg hvordan du kan lage en innvendig bue av gips. På grunn av demontering av dørkarmen og bladet, vil mer plass vises, åpningen blir litt bredere.

For å oppnå buede former brukes gipsplater, hvis bredde ikke overstiger 600 mm. Med en standard tykkelse på gipsvegg på 12,5 mm, er den minste bøyeradiusen 1000 mm. Med avtagende arktykkelse vil også minimumsradiusen reduseres.

Gipsplater bue montering inngang - Bergen

Det buede arket er montert på en metallramme, mens rammeprofilen også er forbøyd i radien som kreves for at overflaten skal dannes.

Gipsplater montering tjenester i Bergen og område

Tørrvegg lar deg lage strukturer med fleksible former. I dag vil vi fortelle deg hvordan du kan lage en innvendig bue av gips. På grunn av demontering av dørkarmen og bladet, vil mer plass vises, åpningen blir litt bredere. For å oppnå buede former brukes gipsplater, hvis bredde ikke overstiger 600 mm. Med en standard tykkelse på gipsvegg på 12,5 mm, er den minste bøyeradiusen 1000 mm. Med avtagende arktykkelse vil også minimumsradiusen reduseres. Det buede arket er montert på en metallramme, mens rammeprofilen også er forbøyd i radien som kreves for at overflaten skal dannes. Innhold Markup Feste guidene Feste sideveggene Buet profil Brett av gipsplater Markup

Først markerer og kutter vi ut detaljene på sideveggene til den indre buen.

Skjær til riktig størrelse på den rektangulære gipsplaten.

For å få den perfekte bueformen, skru den selvskærende skruen helt inn i bunnen av arket, og trå litt tilbake fra kanten. Fest en tråd til den selvskærende skruen, på slutten av den vil det være en blyant. Dermed, ved å trekke i tråden med en blyant, kan du markere en jevn halvcirkel, som deretter kan kuttes med baufil, kniv eller stikksag. Hvis du vil lage en skrå bueform, flytter du skruen til venstre eller høyre for midten av arkets hjørne. Siden du trenger to stykker av samme form, kan den andre kuttes ved å bruke den første som mal.

Å lage en gipsbue

Gipsplater klargjøring for bue i Bergen

Markerer en perfekt rund bue Feste
Fest styreprofilene til veggen, og trekk deg tilbake fra kanten 12-13 mm, som på bildet. Dette gjøres slik at gipsplatekonstruksjonen er helt plan med veggen og ikke stikker ut etter å ha belagt profilene.
For å feste profilene anbefaler vi å bruke dybler på minst 40 mm i trinn på 30-40 cm.

stål profil på vegg - bue i Bergen

Kantinnrykk
Feste sideveggene De tidligere kappede sideveggene er festet til føringene fra enden, med 3,2 × 25 mm gipsskruer for metall. Skru dem inn på en slik måte at de drukner hatten litt.

Gipsplater montering på inngang - bue montering i Bergen

Å lage en gipsbue i en døråpning Festing av gips til føringer Buet profil Etter å ha målt omkretsen av buen, klipp ut den tilsvarende profilen ved bruk av saks av metall. Det er på den som den indre rammen skal monteres. For å bøye det, blir det kuttet på kantene på profilen med et trinn på 7 cm. Dette gjør at føringsprofilen kan bøyes langs buen på buen.

Gipsplater stål profil kutt for bue i Bergen

Hvordan bøye en metallprofil for gips Gjør kutt i profilen for å gi den ønsket form Den resulterende metallrammen skrus på baksiden langs kanten av gipsplaten ved hjelp av selvskærende skruer, hvoretter avstanden mellom de resulterende føringene på innsiden og den totale tykkelsen på strukturen mellom kantene på buen måles. Gensere kuttes ut i henhold til tilgjengelige dimensjoner på profilen til stativet. De plasseres i trinn på 7-14 cm, og styrker dermed den monterte strukturen.

Gipsplater vegg stål profil kutt - Bergen, Eidsvåg

Gensere i rammen

Gipsplater bue montering fra stål profil i Bergen, Eidsvåg

Klipp ut hopperne Gensere for rammeforsterkning Profil overligger gir stivhet Brett av gipsplater Nok en gang, etter å ha målt enden av buen, kutter du den tilsvarende stripen fra gipsplaten. Det er veldig enkelt å bøye det: du må suge gips med vann. Fuktighet vil trenge inn i alle porene i materialet - både kjerne og papp. Denne metoden lar deg bøye gips uten anstrengelse og sprekker.
Hvordan bøye gips

Gipsplater boy for bue i Bergen, Sandviken

Våt gips tilpasser seg perfekt til enhver form For bedre å suge gips, slå hull i papplaget med en spikset rulle og fukt dem deretter med en fuktig klut. Når gipsen har absorbert fuktighet, kan den avrundes.
Gipsplatekledning

Gipsplater ferdig bue montering i Bergen, Sandviken

Endelig buekledning Det gjenstår å feste det buede gipsplaten til buen ved hjelp av selvskruende skruer med en stigning på 50-70 mm. Sømmene og hettene på de selvskærende skruene må være sparkel.
For å beskytte mot sprekker limes sømmene med glassfiber. Deretter er etterbehandlingen ferdig.

Velg materialer av høy kvalitet og profesjonell installasjon av gipsplater for ditt hjem fra MALER 4U. Vi hjelper deg med gipsplater montering og maler jobb i Askøy, Bergen og Fjell.
Få en konsultasjonHvorfor velger oss


Du kaster ikke bort tid
Alt du trenger for å begynne å installere gipsplater er på lageret vårt.

Lav pris
Du sparer penger,
får en lav pris

Kvalitetsmaterialer
Varer fra pålitelige produsenter med et stabilt langsiktig rykte

Erfarne fagfolk
En behagelig atmosfære på salgskontoret vil gjøre besøket ditt nyttig og hyggelig

Et vidt utvalg
Mer enn 50 designalternativer i over 100 farger

Det er praktisk å jobbe med oss
Målinger, beregning av behov, enhver form for betaling, garantier, levering
Nyheter
05.12.2020
Høy kvalitet lokaler rengjring etter byggarbeid i Bergen, Sandviken
Mer informasjon
05.12.2020
Høy kvalitet laminat gulvlegging billig - bestill på nett nå!
Mer informasjon
08.10.2020
Taket spiller en viktig rolle i å forme inntrykket av et roms interiør.
Mer informasjon